PIAGGIO APE 50

piaggio ape 50 red

ÎNAPOI LA MODELE

PIAGGIO APE 50

Agilitatea extraordinară, robustețea și economia lui Ape 50 îl fac un vehicul comercial unic și de neînlocuit.

Clasat ca moped, Piaggio Ape 50 poate fi condus în Romania de către utilizatori începând cu vârsta de 16 ani cu permis AM.

Arhitectura cu trei roți și tracțiune spate face din Ape un vehicul comercial off-road înnăscut, care se descurcă de minune pe drumuri neasfaltate. Capacitatea sa de încărcare (până la 200 kg în greutate și până la 1,5 m³ în volum) este de neegalat pentru un autoutilitar cu dimensiuni compacte și un consum redus de combustibil, fiind soluția perfectă pentru aplicațiile de transport de mici dimensiuni pentru întreprinderi, utilizatori privați și chiar pentru petrecerea timpului liber.

Ape 50 este disponibil:

  • In variante cu benă deschisă
  • In varianta van

PIAGGIO APE 50 DECK

piaggio ape 50 red

MICUȚ ÎN DIMENSIUNI DAR MUNCITOR DE TALIE MARE ÎN ACELAȘI TIMP

Este modelul Ape original și cel mai popular din întreaga gamă. Ape 50 cu benă oferă un caracter compact, agilitate și economie de combustibil (peste 300 km cu un rezervor de combustibil), combinate cu costuri reduse de operare.

Perfect pentru sarcini de transport atât în mediul rural, cât și în mediul urban.

Disponibil în două variante:

– benă scurtă cu obloane pe trei laturi

– benă lungă cu obloane pe trei laturi

PIAGGIO APE 50 CROSS COUNTRY

ÎN CENTRUL ATENȚIEI

Ape 50 Cross Country este cea mai trendy versiune din domeniu. Un pick-up autentic, sigur, cu o bară de rulare și bare metalice frontale și spate care îi conferă un aspect off road. Este preconfigurat cu un sistem audio în echiparea standard pentru a îmbina atât munca (cu o capacitate de încărcare de până la 185 kg), cât și distracția.

PIAGGIO APE 50 VAN

piaggio ape 50 van

CEL MAI COMPACT ȘI EFICIENT VAN

Agil și de încredere, modelul Ape 50 Van este un vehicul comercial ideal pentru profesioniștii care efectuează livrări frecvente și pentru aplicații ușoare, cum ar fi salubrizarea, pentru utilizare în centrul orașului sau în zone aglomerate.

Cu dimensiunile sale compacte și o rază de bracaj extrem de strânsa, Piaggio Ape 50 se strecoară fără efort prin trafic ca intr-o joacă de copii. Ape 50 Van poate transporta încărcături de până la 170 kg în compartimentul de încărcare spate de 1,5 m³ complet închis și protejat.

PIAGGIO APE 50 PENTRU BUSINESS

CU PIAGGIO APE, NU VEI TRECE NEOBSERVAT NICIODATĂ

Ape 50 a trecut de mult timp dincolo de limitele aplicațiilor tipice pentru care a fost inițial conceput ca vehicul comercial, provocând imaginația celor care au înțeles potențialul său incredibil de media și de utilizare în antreprenoriat.

Caracteristicile sale intrinseci îi conferă, spre deosebire de oricare alt vehicul din lume, un caracter incomparabil și instantaneu plăcut, care îl aduce în centrul atenției în orice situație. Ape 50 este baza ideala pentru o gamă largă de aplicații, de la un van colantat atrăgator pentru promovare până la un magazin mobil care este adesea ales pentru catering mobil și vânzare de băuturi, înghețată, cafea etc.). O soluție genială pentru o afacere start-up, oferind un succes sigur la un preț accesibil.

ape 50 carosat
May 30, 2018