APE Classic

ÎNAPOI LA MODELE

PIAGGIO APE CLASSIC

Aspectul inconfundabil și specificațiile surprinzătoare, de exemplu sarcina utilă de 650 kg, se combină pentru a oferi o combinație unică de formă și funcție care fac Piaggio Ape Classic un vehicul comercial ideal pentru aplicațiile de transport urban, precum și o platformă de vânzare mobilă unică.

Datorită flexibilității sale extreme, Piaggio Ape Classic reprezintă soluția ideală pentru cele mai recente tendințe, cum ar fi domeniul street food.

Capabil de a face orice activitate comercială instantaneu recunoscută, și de a oferi un aer de calitate și prestigiu, Ape Classic oferă suportul ideal pentru orice tip de afacere de vânzare stradală, de la produse tradiționale cum ar fi cafea, înghețată și pizza, specialități naționale și sectoare de nișă, cum ar fi delicatesele locale și bucătăria etnică/internațională.

Caracteristici distinctive ale Ape Classic:

  • Facelift frontal – un număr mare de componente reproiectate.
  • Tablou de bord redesenat, oprimizat si îmbunătățit.
  • Noul motor Euro 4 oferă performanțe si emisii îmbunătățite.

AFACERI MOBILE & STREET FOOD CU PIAGGIO APE

Asemenea produsul pe care îl vinde, domeniul street food reprezintă un model de afaceri accesibil. Acesta este motivul pentru care a crescut rapid în ultimii ani, consolidându-și cota de piață în creștere. Ape conferă un sentiment de calitate și prestigiu oricărei afaceri street food, diferențiindu-se de alternativele din piață. Ideal pentru orice gen posibil – de la alimentele italiene la specialități locale sau internaționale, de la bistro la reinterpretări originale, creative ale clasicilor, cum ar fi burgeri, pizza și alimente prăjite – deschizând o lume a posibilităților interesante în mișcare.

May 30, 2018