PIAGGIO PORTER CU BENĂ FIXĂ

PIAGGIO PORTER CU BENĂ FIXĂ

Extraordinar de agil, Porter cu Benă Fixă oferă o capacitate impresionantă de încărcare (până la 1.120 kg pentru versiunea Maxxi) într-un pachet compact. Caracteristicile benei cu obloane din aluminiu cu o înălțime de 40 cm, care se deschid pe trei laturi, un prag de încărcare la doar 71 cm față de sol și suprafața plană, uniformă, fac ca încărcarea și descărcarea să fie mult mai ușoare.

Soluția ideală pentru ferme, companii de construcții, pepiniere de plante, artizani și orice profesionist care are nevoie de un vehicul comercial compact, cu un spațiu de încărcare practic, de dimensiuni mari.

Porter cu Benă Fixă este disponibil:

  • cu motorul pe benzină Multitech și cu versiuni Ecopower benzină / GPL și Greenpower benzină / CNG
  • cu bena lungă sau scurtă
  • ca varianta Maxxi
  • ca varianta Extra

PORTER CU BENĂ SCURTĂ

AGILITATEA IN SERVICIUL PERFORMANȚEI

Cu o lungime totală de doar 3,4 m și o manevrabilitate extraordinară, Piaggio Porter cu Benă Scurtă poate ajunge chiar și în locurile cele mai înguste și inaccesibile, dar poate purta în continuare obiecte cu o lungime de aproximativ 2 m și o încărcătură totală mai mare de 800 kg.

Caracteristicile benei cu obloane din aluminiu cu o înălțime de 29 cm, care se deschid pe trei laturi, un prag de încărcare la doar 71 cm față de sol și suprafața plană, uniformă, fac ca încărcarea și descărcarea să fie mult mai ușoare chiar și atunci când se utilizează echipamente de încărcare/descărcare industriale.

Disponibil în următoarele versiuni:

  • Benzină Multitech

PORTER CU BENĂ LUNGĂ

Porter cu Benă Lungă este soluția perfectă pentru profesioniștii care au nevoie de suficient spațiu de încărcare pentru a transporta obiecte mari, voluminoase. Cu o lungime impresionantă de 2,3 m și o suprafață totală de 3,2 m², bena este proiectată pentru a transporta până la doi europaleți și oferă peste 800 kg de capacitate de încărcare.

Caracteristicile benei cu obloane din aluminiu cu o înălțime de 40 cm, care se deschid pe trei laturi, un prag de încărcare la doar 71 cm față de sol și suprafața plană, uniformă, fac ca încărcarea și descărcarea să fie mult mai ușoare chiar și atunci când se utilizează echipamente de încarcare/descărcare industriale.

Disponibil ca următoarele versiuni:

  • Cu motorul pe benzină Multitech și in versiuni Ecopower benzină /
  • GPL și Greenpower benzină /
  • CNG

PORTER CU BENĂ MAXXI

COMPACT ÎN DIMENSIUNI, DAR CU SARCINĂ UTILĂ MARE

Cu șasiul său armat și roțile duble, Piaggio Porter Maxxi poate transporta o sarcină uimitoare de 1.120 kg – chiar mai mult decât greutatea vehiculului comercial în sine. Cele patru roți din spate, care sunt conectate la un diferențial de alunecare limitată, asigură o tracțiune excelenta, chiar și atunci când este încărcat la maxim.

Dar sarcina utilă impresionantă (cea mai mare din categoria sa) nu este singurul punct al Porter Maxxi, care poate fi de asemenea echipat cu o benă de dimensiuni mari, cu o suprafață de 4,2 m² și o lungime maximă de încărcare de aproximativ 2,8 m.

În plus, bena cu obloane din aluminiu cu o înălțime de 35 cm, care se deschid pe trei laturi, un prag de încărcare la doar 85 cm față de sol și suprafața plană, uniformă, face ca încărcarea și descărcarea să fie mult mai ușoare chiar și atunci când se utilizează echipamente de încărcare/descărcare industriale.

Disponibil ca următoarele versiuni:

 – Cu motorul pe benzină Multitech și in versiuni Ecopower benzină/GPL și Greenpower benzină/CNG

– HS, pentru utilizare intensă în condiții de gradient înalt

 

July 19, 2018