PORTER EL CHASSIS

ÎNAPOI LA MODELE

PIAGGIO PORTER EL ȘASIU

Datorită caracteristicilor sale unice, Piaggio Porter EL Șasiu Necarosat este o alegere imbatabilă – un vehicul autoutilitar extraordinar de agil și compact, care oferă o capacitate impresionantă de încărcare.

Proiectat să fie în concordanță cu standardele de emisie Euro 6, motorul MultiTech pe benzină este o creație de ultimă oră ce va fi aliniat cu standardele viitoare, în materie de mediu și economie a combustibilului.

Piaggio Porter EL cu Șasiu Necarosat oferă o bază solidă pentru o multitudine de diferite adaptări pentru a satisface nevoile specifice ale unei game largi de sectoare. Porter Șasiu oferă avantajele combinate ale dimensiunilor compacte (măsurând doar 3,5m x 1,4m) și a capacității extraordinare de încărcare. Aceste caracteristici exclusive fac posibile carosari care în mod normal ar fi posibile numai pe vehicule comerciale mai mari.

Piaggio Porter cu Șasiu Necarosat face orice lucrare în situații în care spațiul este deosebit de limitat sau în locuri inaccesibile mai rapid și mai sigur. Este un vehicul comercial care poate fi carosat pentru o gamă largă de aplicatii atât pentru sectorul privat (cum ar fi van de transport frigorific, box izoterm sau pickup) și sectorul public (colectarea deșeurilor, nacelă, pompieri, întreținere spații verzi etc.).

Disponibil și în versiunea Extra.

February 1, 2018