PORTER VAN

PIAGGIO PORTER VAN

Mai compact, practic și manevrabil decât orice alta duba din această clasă, dar cu o capacitate superioară de încărcare: un vehicul comercial perfect pentru livrările în oraș.

Dimensiunile extraordinar de compacte ale Piaggio Porter Van (1.395 x 3.400 x 1.870 m) și arhitectura de camion cu cabina deasupra motorului asigură o rază de bracare de sub 4 m, în timp ce cele 2 uși glisante oferite în mod standard facilitează accesul la marfă din orice poziție. Puncte forte reale pentru a face munca mai rapidă și mai eficientă chiar și în situații cu spațiu limitat și trafic intens.

Piaggio Porter Van este, de asemenea, disponibil ca varianta Van cu geamuri. Aceasta este soluția ideală pentru transportul urban mixt între mărfuri și pasageri, o duba cu o cabină cu 4 locuri pentru echipa de lucru și un portbagaj generos pentru încărcături.

Disponibil în urmatoarele versiuni:

  • cu o motorizare pe benzină Multitech sau Ecopower Bifuel pe benzină / GPL
  • versiunea Extra

VAN

Vehiculul comercial ideal pentru livrările de bunuri în centrele orașelor și pentru firmele de curățenie, instalatori, electricieni, sudori, dulgheri și florari. Portbagajul oferă 3 m³ de volum de încărcare și poate transporta până la 730 Kg, în timp ce suprafața plană, uniformă a podelei înseamnă că fiecare centimetru de spațiu poate fi utilizat eficient. Nu în ultimul rând, două uși glisante (oferite în mod standard) și un hayon garantează accesibilitatea de jur împrejurul dubei.

Disponibil în urmatoarele versiuni:

  • cu o motorizare pe benzină Multitech sau Ecopower Bifuel pe benzină / GPL

VAN CU GEAMURI

Soluția cea mai practică și funcțională pentru transportul mărfurilor și pasagerilor pe distanțe scurte. Ideal pentru spitale, clinici, asociații voluntare, organizatori de turnee și ca navetă pentru hoteluri și stațiuni. Capabil să transporte până la patru ocupanți și să ofere încă 1,4 m³ de spațiu pentru încărcătură – o operă cu adevărat impresionantă pentru un vehicul de doar 3,4 m lungime.

Disponibil în urmatoarele versiuni:

  • cu o motorizare pe benzină Multitech sau Ecopower Bifuel pe benzină / GPL

CAROSĂRI

Cu capacitatea sa de încărcare excelentă și volumul generos de marfă combinat cu un port de încărcare cu formă regulată, care poate fi ușor de convertit în orice configurație, Piaggio Porter este baza perfectă pentru cele mai obișnuite carosări ale van-urilor.

Unele dintre cele mai populare aplicații pentru această versiune includ:

  • HACCP conforme cu transportul izolat
  • Atelier mobil
  • Transportul mărfurilor frigorifice
February 1, 2018